Deserted Place
Categorieen
................

 

 
 

  

Meer van Beloved Daughter:

    Afgesloten Hof

    Beautiful Place

    Beloved Court

    Beloved Daughter

    Beloved Garden

    Beloved Place

    Beloved Woman

    Bride of Christ

    Daughter of Christ

    Deserted Place

    Desolate Place

    God's garden

    Holy Place

    Hooglied

    Lonely PLace

    Lovely Garden

    Oase

    Resting Place

    Rose of Love

    Prince of Peace

    Schuilgrot

    Tuin van God

    Toevluchtsoord

    Vreugdebron

    Vredevorst

 

  

 
 
 
 
God wijst mij een weg
als ik zelf geen uitkomst zie.
Langs wegen die geen mens bedenkt,
maakt Hij mij Zijn wil bekend.
Hij geeft elke dag
nieuwe liefde, nieuwe kracht.
Als ik mijn hand in Zijn hand leg,
wijst Hij mij de weg.

Al moet ik door de wildernis,
Hij leidt mij.
Hij toont mij een rivier in de woestijn.
Alles zal ooit vergaan
maar Zijn liefde blijft bestaan
en Hij maakt iets heel nieuws vandaag.
 
Opw.429
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gothic
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Vertrouwen op God

 

 

Vertrouwen op God

Geen leven

Stel je voor dat je van te voren zou weten dat het vliegtuig naar je vakantiebestemming onderweg pech zou krijgen waardoor er een grote kans was dat het neer zou storten. Zou je wel instappen? Of stel je voor dat je van te voren zou weten dat de narcotiseur bij jouw operatie door de plastisch chirurg een levensgevaarlijke vergissing zou begaan, zou je dan niet liever je rimpeltjes blijven houden?

Toch doe je het

We doen zoveel riskante dingen, we nemen plaats in duizelingwekkende attracties in pretparken, we springen van grote hoogten naar beneden aan een parachute of, nog erger, met niet meer dan een soort elastiek aan je been. Of denk maar heel simpel aan deelname aan het verkeer waar je van alles kan overkomen. Nooit ken je de afloop, en toch doe je het. Je gaat niet eerst het vliegtuig inspecteren. Net zo min als je eerst de diploma's van de narcotiseur gaat bekijken. En dan nog zou je nog steeds niet zeker zijn van de goede afloop. Het is ook niet te doen om zo te leven. Dus geef je je over aan de betrouwbaarheid van de vliegmaatschappij, aan de accuratesse van de anestesist en aan de voorzichtigheid van je medeweggebruikers. Je vertrouwt er maar op dat het goed gaat. Je zou anders geen leven meer hebben.

Wat wil je

Denk eens aan jezelf als een patiënt met een ingewikkelde levensbedreigende ziekte, en een dokter die daar jaren voor gestudeerd heeft zegt je te kunnen genezen, maar de kennis die híj heeft kun je niet bevatten. Wat doe je dan? Laat je je opereren en je leven redden? Of ga je eerst een studie medicijnen en de daaropvolgende specialisaties doen? Met andere woorden geef je je over aan de heelmeester zonder op alle vragen een antwoord te hebben zodat je zult leven, of doe je dat niet en wil je alles eerst weten zodat je zult sterven? Daarom: Wil je overgeven aan je hemelse Heelmeester? Het is anders geen doen, en je zou uiteindelijk geen leven meer hebben. Bovendien is het zonder enig risico en is de afloop is bekend!

Je hebt niets te verliezen 

De Bijbel zegt: Vertrouw op God met heel je hart en steun op niet op je eigen inzicht. Stel je vertrouwen op de Here Jezus en je zult eeuwig leven hebben. God Die hoog verheven is ziet vol liefde op je neer als je je van je kleinheid bewust bent. Maar trotse mensen wil Hij niet kennen. Wanneer je in grote moeite en zorgen verkeert, houdt Hij je vast. Hij bevrijdt je door Zijn kracht. God zal ervoor zorgen dat alles goed voor je afloopt. Gods goedheid en liefde zijn eeuwig. Hij laat het werk dat Hij begonnen is, niet halverwege ophouden.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl